Bitkisel Kozmetik Ürünleri

Güzellik ve kozmetik kavramı, eski insanlık ve medeniyet kavramlarına kadar dayanmaktadır. Genellikle bitkisel kozmetiklere doğal kozmetik denir. Bitkisel kozmetik, farklı cilt hastalıklarını iyileştirmek için bir veya daha fazla bitkisel bileşenin kullanıldığı tabanı oluşturmak için farklı kozmetik bileşenler kullanılarak formüle edilir. Bitkiler, kozmesötik maddeler ve farmasötik uygulamalar için yeni ilaç ürünlerinin geliştirilmesi için kullanılmaktadır. Bitkisel kozmetik, otların ham veya ekstre şeklinde kullanıldığı ürünlerdir. Ürünler olarak anılan Bitkisel Kozmetik, sadece izin verilen kozmetik faydaları sağlamak için bir veya daha fazla bitkisel bileşenin kullanıldığı baz oluşturmak için çeşitli izin verilen kozmetik bileşenler kullanılarak formüle edilir ve buna “Bitkisel Kozmetik” denir. Vücudun doğayla uyum içinde olunması bu yol ile sağlanmış olmaktadır. Son zamanlarda Hint Otlarına dayalı çok sayıda kozmetik ve formülasyonu tasarlanmış ve geliştirilmiştir. Geleneksel olarak belgelendirilmiş uygulamalar haricinde, bazı modern denemeler Hint otlarının Kişisel Bakım ürünlerindeki kullanımını göstermektedir. Bitkisel ilaçların kullanımı cilt dostu olmasından ve yan etkilerinin olmamasından dolayı hızla artıyor.

Bitkisel kozmetik ürünlerinin en iyisi, tamamen otlar ve ağaçlar tarafından yapıldığı ve dolayısıyla yan etkilerinden tamamen sıyrılmış olanlarıdır.

Pro Boos Kozmetik Bölge Bayilerimizden Bitkisel Kozmetik Ürünlerimizi inceleyebilir veya test edebilirsiniz...

  • boos
  • piel
  • bitkisel
  • kozmetik
Bitkisel Kozmetik Ürünleri
Bu Habere Oy Ver (1 - 5 Yıldız)
2 Kullanıcı / Ortalama:5.00
İzlenme: 1241
12-03-2019 23:54 Yazar : Boos Kozmetik

Profesyonellere Özel Saç bakım şampuanları, Saç bakım maskeleri, Saç bakım serumları, Vücut bakım ürünleri, Kartuş ağdalar , Konserve ağdalar, Kalıp ağdalar, Ağda temizleme yağları, Özel krem ve jel saç keratin bakımları, El ve Vucut losyonları, Tüm Saç Bakım ürünleri, Şampuan , Serum, Maskeler ve Setleri, saç boyası, saç spreyi, vücut yağ ve kremleri gibi pek çok ürünle Hizmetinizdeyiz.

Yeni Yorumlar

Henüz Hiç Yorum Yapılmamış.